Als je JavaScript activeert, kun je optimaal genieten van je bezoek aan deze website, zonder lastig gevallen te worden door irritante foutmeldingen. De meeste moderne webbrowsers bieden een ingebouwde ondersteuning voor JavaScript.

Nieuws

Tijdelijke verhuur woningen Rembrandtlaan Stolwijk

Steeds meer woningen aan de Rembrandtlaan in Stolwijk komen leeg te staan vanwege de sloop van de woningen in 2023. Omdat in deze tijd een grote groep mensen zoekt naar een betaalbare woning, geeft Groen Wonen Vlist deze leegstaande woningen tijdelijk in beheer aan Ad Hoc Beheer in Rotterdam.

Dit betekent dat bewoners van Ad Hoc tijdelijk in deze woningen gaan wonen. Ad Hoc selecteert de bewoners zorgvuldig  op representativiteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Op deze manier wordt het risico op eventuele overlast beperkt en bewaken we de leefbaarheid in deze wijk.

Ad Hoc heeft in de afgelopen dertig jaar een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van het beheer van leegstaand vastgoed. Door het inzetten van tijdelijke bewoning worden risico’s op vandalisme, kraak en andere calamiteiten beperkt en wordt de veiligheid in de wijk positief gestimuleerd.

Bent u op zoek naar een tijdelijke huurwoning, of kent u iemand die op zoek is naar een tijdelijke woning? Aanmelden kan via de website van Ad Hoc: www.adhocbeheer.nl

 

 

Geplaatst op: 17 februari 2022
Laatst gewijzigd: 17 februari 2022 12:20