Als je JavaScript activeert, kun je optimaal genieten van je bezoek aan deze website, zonder lastig gevallen te worden door irritante foutmeldingen. De meeste moderne webbrowsers bieden een ingebouwde ondersteuning voor JavaScript.

Nieuws

Lokaal verkiezingsdebat Krimpenerwaard: Kies voor Wonen

Iedereen heeft recht op een huis. Een woning is zoveel meer dan een stapel stenen, het is een thuis. Op donderdag 24 februari gaan de fractievoorzitters van alle lokale partijen in de Krimpenerwaard in debat over de toekomst van het wonen in de gemeente. Hoe pakken we het woningtekort aan? Waar moet er worden gebouwd? Hoe zorgen we ervoor dat mensen prettig (samen) wonen in buurten en wijken? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we de opwarming van de aarde een halt toeroepen vanuit de Krimpenerwaard? Het debat is digitaal te volgen via een livestream van RTV Krimpenerwaard.

De wooncrisis is hét thema in de landelijke en lokale politiek. Alle reden dus voor de lokale fractievoorzitters om met huurders en woningcorporaties in debat te gaan over hoe we de wooncrisis gaan oplossen.

Volg het debat live: 24 februari tussen 19.30 en 21.30 uur
Vanuit theaterzaal Concordia in Haastrecht krijgen de deelnemers de gelegenheid om in drie ronden te discussiëren over woningnood, leefbare wijken en verduurzaming. Tijdens het debat zullen we regelmatig de mening vragen van digitale toeschouwers.

Wilt u het debat ook volgen? Dat kan via de verschillende kanalen van RTV Krimpenerwaard: televisie, radio en digitaal. Kijk voor meer informatie op www.rtvkrimpenerwaard.nl.

Woningcorporaties in de Krimpenerwaard
Het debat wordt georganiseerd door QuaWonen, Groen Wonen Vlist, Beter Wonen en Mozaïek Wonen. Zij vormen samen de federatie van Woningcorporaties in de Krimpenerwaard.

Geplaatst op: 17 februari 2022
Laatst gewijzigd: 17 februari 2022 12:49