Als je JavaScript activeert, kun je optimaal genieten van je bezoek aan deze website, zonder lastig gevallen te worden door irritante foutmeldingen. De meeste moderne webbrowsers bieden een ingebouwde ondersteuning voor JavaScript.

Nieuws

WoonDebat: eensgezindheid over urgentie woningbouw

De wooncrisis is het belangrijkste thema voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. In Concordia Haastrecht werd er donderdagavond over gedebatteerd.

De conclusie na een avond ‘woonpraten’: over de urgentie van bouwen is er unanimiteit. Nu nog een concreet plan en snel schakelen naar daadkracht en eerste palen. Met name jongere Krimpenerwaarders kijken er verlangend naar uit.

De deelnemers aan het door de Federatie van Woningcorporaties in de Krimpenerwaard georganiseerde debat én het publiek in de zaal, kregen van gespreksleider Rogier Elshout niet alleen stellingen, maar ook ‘quizvragen’ voorgelegd. Dat er iets moet gebeuren -en graag op korte termijn al- daar zijn alle politieke partijen die meedoen aan de ‘zeteldans’ het unaniem over eens. Wel bestaan er verschillen op het vlak van waar en wat er gebouwd moet worden en is er discussie over de wijze van duurzame energieopwekking.

Lees verder in het artikel van Het Kontakt.

 

Geplaatst op: 28 februari 2022
Laatst gewijzigd: 28 februari 2022 09:35