Als je JavaScript activeert, kun je optimaal genieten van je bezoek aan deze website, zonder lastig gevallen te worden door irritante foutmeldingen. De meeste moderne webbrowsers bieden een ingebouwde ondersteuning voor JavaScript.

Handleidingen uploaden inkomensverklaring

Digitaal toevoegen van de inkomensverklaring zorgt ervoor dat corporaties woningen sneller kunnen toewijzen. De corporatie kan een woningzoekende namelijk meteen voorstellen om de woning te bezichtigen, en niet pas na het inleveren en beoordelen van alle vereiste documenten. 

Een sneller proces geeft de nieuwe huurder ook meer kans om afspraken met de vertrekkende huurder te maken over overname van spullen. Ook vertrekkende huurders vinden het vaak fijn als ze nog spullen kunnen overdragen. Deze wens van zowel nieuwe als vertrekkende huurders horen de corporaties regelmatig in klantonderzoeken en van huurdersorganisaties. 

Alleen inschrijven kan wel zonder digitaal toegevoegde inkomensverklaring. Maar als u gaat reageren op een woning, moet u de inkomensverklaring digitaal toevoegen. 

Hieronder vindt u twee handleidingen. Komt u er niet uit, belt u dan gerust met de corporatie bij u in de buurt of mail naar info@wonenindekrimpenerwaard.nl.

 

HANDLEIDING UPLOADEN INKOMENSVERKLARING BIJ INSCHRIJVING

HANDLEIDING UPLOADEN INKOMENSVERKLARING BIJ REAGEREN