Als je JavaScript activeert, kun je optimaal genieten van je bezoek aan deze website, zonder lastig gevallen te worden door irritante foutmeldingen. De meeste moderne webbrowsers bieden een ingebouwde ondersteuning voor JavaScript.

Reageren

Via deze website kunt u reageren op de beschikbare sociale huurwoningen in de Krimpenerwaard. Log hiervoor eerst in met uw persoonlijke inschrijfgegevens!

U kunt op maximaal twee woningen reageren. Zodra u reageert ziet u hoeveel reacties er zijn, en wat uw positie is.

Voldoet u niet aan de criteria in de woningadvertentie, dan krijgt u direct een melding als u reageert.

Inkomensgrens 
Bij elke woningadvertentie vermelden wij het maximale inkomen waarmee u in aanmerking komt voor de woning. Wij controleren dit aan de hand van een recente inkomensverklaring.

Opvragen gegevens voor woningaanbieding
Wij adviseren u om alvast een inkomensverklaring aan te vragen bij de Belastingdienst. Dit kan online via de website van de Belastingdienst of telefonisch via de Belastingtelefoon 0800-0543. Houd uw BSN-nummer bij de hand. Bij een woningaanbieding kunt u de inkomensverklaring dan meteen indienen ter controle.

Bij een woningaanbieding vraagt de corporatie ook om een uittreksel van de Basisadministratie Personen. Dit kunt u digitaal aanvragen via de website van de gemeente waar u woont.

Geen internet
Heeft u geen internet, dan kunt u een van de deelnemende corporaties bellen en vragen of zij u kunnen helpen met reageren.