Als je JavaScript activeert, kun je optimaal genieten van je bezoek aan deze website, zonder lastig gevallen te worden door irritante foutmeldingen. De meeste moderne webbrowsers bieden een ingebouwde ondersteuning voor JavaScript.

Vragen over inschrijven

1.  Moet ik bij mijn inschrijving een inkomensverklaring toevoegen?

Inschrijven kan zonder inkomensverklaring. Maar zodra u gaat reageren op woningen, is een inkomensverklaring verplicht. Dat doen we om woningen sneller te kunnen verhuren. Daar heeft ook u voordeel van. Lees verder in de spelregels

2.  Ik weet nog niet hoe mijn situatie zal zijn als ga reageren op het woningaanbod.

Met het inschrijfnummer en een persoonlijk wachtwoord kunt u altijd inloggen op de website en uw gegevens wijzigen. U kunt de gegevens aanpassen als uw huishoudgrootte of uw inkomen wijzigt. Elke twee jaar herinneren wij u eraan om uw inschrijving te verlengen en wijzigingen door te geven. Wij controleren uw gegevens bij de woningaanbieding.

3.  Hoe kom ik aan een wachtwoord?

Het wachtwoord voor uw inschrijving kunt u zelf verzinnen en invullen. Wij vragen u om dit wachtwoord twee keer in te vullen. Dit is een extra controle en om de beveiliging te verhogen. Met uw inschrijfnummer en dit wachtwoord kunt u altijd inloggen op de website.

4.  Hoe gaan jullie om met mensen die het lastig vinden om online in te schrijven?   

U kunt deze website gebruiken via de computer, iPad of iPhone. Lukt het niet? Neem dan gerust contact op met een van de corporaties in de Krimpenerwaard 

5.  Mijn partner en ik gaan uit elkaar, wat gebeurt er met onze gezamenlijke inschrijving?

Als u en uw voormalige partner elk een aparte inschrijving willen, dan kunt u het wijzigingsformulier invullen . Degene die de inschrijving destijds heeft aangevraagd, houdt het inschrijfnummer en de opgebouwde inschrijfduur. De partner (medeaanvrager) krijgt een nieuw inschrijfnummer met inschrijfduur vanaf het moment dat hij of zij is bijgeschreven. Als u en uw partner zich op hetzelfde moment hebben ingeschreven, heeft u dezelfde inschrijfduur.

6.  Wanneer vervalt mijn inschrijving?
Uitgebreide informatie vindt u in de inschrijfvoorwaarden, punt 5